- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Szerintem itt már közbe szól, hogy a különböző ventiknek más-más tápellátás szükséges. Mondjuk PWM-nél elvileg érzékelnie kell a venti fordulatszámát, de hát ugye mit lehet tudni.
Amúgy a 600-as fordulat ami be volt állítva az szerintem az elfogadott legalsó fordulatszámot jelenti, ami alatt beszól, hogy probléma van a CPU hűtővel.
Viszont amit bemásoltam beállítás ha 100-as értéken volt és a cél hőmérséklet 50-re volt lőve, akkor nem tudom miért nem pörgette max-on a ventit.
Egy lehetőség még van, mert a könyvben háromféle cél típus van megadva venti üzemelésre. Próbáld meg átállítani Turbo-ra, mert azt írja itt keményen pörgettyűzi a ventit. Nem tudom most milyen beállításon van ez nálad.
Amúgy pont ilyen lapom van nekem is, de vizezve a proci, így tesztelni sajna nem tudom, hogy nálam mit mutat
-
nemtabo
aktív tag
Ja és az egész ott kezdődött, hogy el sem akart indulni a win " cpu fan error beszolással a biosban találtam magam. Kiderült, hogy a minimális 600-as cpu fan fordulat nem azt jelenti, hogy ezzel forgatja a széltolót, hanem azt, hogy ezt kell nekem 400-ra átállitani, hogy ő kedve szerint 450-el pörgethesse a légmozgatót.
-
AtHoS
nagyúr
A kézikönyv 92. oldalán írnak pár okosságot CPU ventiszabályzás témában.
pl.
"CPU Fan Max. Duty Cycle(%) [100]
Use the <+> and <-> keys to adjust the maximum CPU fan duty cycle. The values range from 20% to 100%. When the CPU temperature reaches the upper limit, the CPU fan will operate at the maximum duty cycle."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Spórolós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest