- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemtabo
aktív tag
Valóban ok. a min fordulatot nem olvastam el, csak ugy értelmeztem, hogy annyi a min. A profilokat sajna nem próbáltam meg váltani, az standard állásban volt.
Visszakérem még egy napra a ventit és megpróbálom felpörgetni kicsit. Túlzottan előzékeny voltam, és másnap visszaszaladtam vele, rám is csodálkoztak, hogy miélrt rohantam vele vissza ilyen gyorsan, ráért volna.
Aztán még egy Corsair SP120 High Performance Edition-t szeretnék kipróbálni, bár kicsit idegenkedek a procihűtő vezérlőre kötésétől.Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
nemtabo
aktív tag
Ja és az egész ott kezdődött, hogy el sem akart indulni a win " cpu fan error beszolással a biosban találtam magam. Kiderült, hogy a minimális 600-as cpu fan fordulat nem azt jelenti, hogy ezzel forgatja a széltolót, hanem azt, hogy ezt kell nekem 400-ra átállitani, hogy ő kedve szerint 450-el pörgethesse a légmozgatót.
-
nemtabo
aktív tag
Hello!
A topicban rákerestem a pwm kulcsszóra nem volt találat.A következőben kérnék segítséget. A lapom pro, i5 2500K proci és rajta Noctua NH-U12P SE2 hűtő egy ventivel, melynél erősebb ventit szerettem volna feltenni. Gondoltam pwm-est próbálnék, ne akarjon netezés közben is felszállni, mint a gyári venti 1350fordulattal. Tettem rá egy Bitfénix Spectre Pro pwm-est, a szabályozást kézire a biosban, 50c fokos tetőhőmérséklettel.
Alapon kaptam egy 450 ford és 29 fokos procit, 4,3GHz-es túlhajtásnál felkuszott 1370 fordulatra 60 fokos procinál.
A venti 1800 fordulatos. Nem értem, miért nem pörgette tovább a ventit.
A gyári venti is kb ennyit hűt 1350-es fordulton, a Spectre nyilván többre lenne képes, hiszem nem 92, hanem 120m3/h a légszaállítása, és 1,68 helyett 2,6mmH2O lenne a statikus nyomása, persze, ha a lap hajlandó lenne tekerni rendesen.
Nem hiszem, hogy van összefüggés, de az a furcsa, hogy a speedfan kivételével mindenhol egységes valós "biosszerű" procihőmérsékletet mutatm a speedfanba mindig -60 c fokot.
Előre is köszi, ha van ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest