- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joy7
csendes tag
válasz
rayoliviero #335 üzenetére
Köszi a választ.
-
Joy7
csendes tag
válasz
rayoliviero #332 üzenetére
Mert most is egy asrock-om van igaz LGA775-ös az nem szabályoz.
-
Joy7
csendes tag
válasz
rayoliviero #332 üzenetére
Akkor szerinted Asrock Z68 Extreme3 Gen3 a jó választás.Ez szabályozza a proci hűtőt?
-
Speed®
titán
válasz
rayoliviero #329 üzenetére
Most megfogtál, mert lehet keverem az USB3mal..az tuti asmedia rajta
-
Speed®
titán
válasz
rayoliviero #327 üzenetére
P8P67-M (Asmedia) 830/128 Samuval teljesen rendben van..inkább a H61 a gond..bár nem tudom, miként befolyásolhat, mert ugye külön körlet.
-
Ediva8
tag
válasz
rayoliviero #319 üzenetére
Én úgy tudom,hogy inkább az USB 3 -as Etron vezérlőkkel volt szoftveres / Driver / gond,amik a Giga lapok többségén található. Az Asmedia és az NEC USB 3-ak rendesen szoktak működni,és visszafelé is normálisan kezelik az USB 2-es eszközöket is.
Én személy szerint az Asmedia Sata 3-al meg nem foglalkoznék,ezért ajánlott inkább Asus lapokból válogatni, és talán nem Asrockot,amin valóban ezek találhatók kiegészítőként,de többnyire ezek vezérlők a déli hid / P67,Z68 stb. / beépített része úgy ,hogy gyári intelek/ 6 db mindig van/.A plusz 2db Sata 3 vezérlő Asuséknál Marwel csipesek./ pl. P8Z68-V pro /
Azt azonban megfigyeltem,hogy a gyakorlatban nem látok nagy különbséget gyorsaságban a Sata 2, és Sata3 között,csak lényegében a vinyó " Buffered Read " képességében dobja meg jobban a MB/s -ot,a többi szinte elhanyagolható. A nagy ugrás gyorsaságban valóban egy SSD lehet.
-
Vigneau
félisten
válasz
rayoliviero #306 üzenetére
Nálam is minden oké vele - ráadásul még egy London-Cegléd utazást is simán átvészelt.
-
embe
nagyúr
válasz
rayoliviero #312 üzenetére
Igazán nem tudom megítélni.
De beszereléskor óvatosan bántam vele, tekintettel voltam a figyelmeztetésre. Most meg már amikor üzemel, nem feszegetem.
Vizet nem tervezek bele, illetve semmi olyat ami nagyon feszegetné.
-
embe
nagyúr
válasz
rayoliviero #308 üzenetére
Nekem ASUS P8Z68-V LX van 3 napja.
Eddig tökéletesen teszi a dolgát, elégedett vagyok vele. A venti szabályozását én például jobbnak ítélem meg, mint az ASRock 870 extreme3 -nak volt.
Sajnálom, hogy nem üzleteltünk. Nem vertem volna magam ennyivel több költségbe! Sok sikert a cseréhez majd!
-
Frenky89
addikt
válasz
rayoliviero #308 üzenetére
Én 26 ért vettem, annyit simán megért. A mostani árát viszont már nem adnám érte. Részemről inkább az ASRock E3 G3.
-
Frenky89
addikt
válasz
rayoliviero #306 üzenetére
Nálam hibátlanul megy egy példány október óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest