- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
ng0ofy #13313 üzenetére
Az én K50IE-m másfél év után is úgy néz ki mint az új szinte. A venti halk, az akku 3%-os elhasználódású, de a DVD írója megdöglött vagy 50 lemeztől... Minden nap bicikliztetem noti táskába, használom párszor akksiról is hetente, terepen is van használva néha, nem dobálom azért, és igyekszem rá vigyázni, így megmaradt szinte gyári állapotban.
-
bobace
addikt
válasz
ng0ofy #13308 üzenetére
Neked fent van az Nvidia chipset driver?
Eszközkezelőben az IDE ATA/Atapi vezérlőkben mi van? Másik topikban azt a tippet kaptam, hogy lehetséges, hogy az Nvidia driver miatt van. Most leszedtem az Nvidia SATA controllert és a rendes Win7 driverrel próbálkozom. Eddig 1 indítás és nem akadt be. -
bobace
addikt
Nem tudom mennyire Asus jelenség, de a K50IE notimon fordul elő.
Szóval ébresztésnél, hibernálásból visszatérve illetve bekapcsolásnál is csinálja minden esetben 0-5 percen belül.
A jelenség annyi, hogy a HDD visszajelző ledje "beakad" (folyamatosan világít), és vele együtt a gépen sincs tovább 1-3 percig. Aztán egyszer csak magához tér, és megy minden tovább, a következő indításig nem is csinálja. Oprendeszer Win7.
Valaki látott/tapasztalt már hasonlót? Mitől lehet? -
bobace
addikt
válasz
bobace #10705 üzenetére
Közben meglett a K50IE noti. Igaz még csak 3 napos, de nagyon tuti eddig. Alig van hangja, villámmódra megy minden. a NFS Shiftet kipróbáltam és mediumban is játszható. Akksi bő 2,5 órát bírt netezéssel, szerkesztéssel, néhány számításigényes dologgal. Tetszik, hogy milyen masszív, jó a fogása, a kijelző is nagyon szép. Nálam bejött, ajánlott plecsni menne rá
Egy MSI és egy FuSi notim volt eddig, azokhoz képest sokkal jobb. Persze majd idővel dől el, hogyan vizsgázik.
Az egyetlen negatív dolog a szokásos minden ujjlenyomatot begyűjtök ház. -
bobace
addikt
Sziasztok!
Az Asus K50IE (-Sx112D) sorozatról szeretném kérdezni, hogy az akksi meddig bírja kíméletesen használva, illetve nem hangos e a gép nagyon (venti)?
Van valakinek ilyen, illetve tapasztalata van-e már vele?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- Hardcore café
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest