- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
bobace #13312 üzenetére
Farmot aratni meg romanitkus regényt olvasni, sorozatokat letölteni és nézni így is jó rajta, másra meg nem használjuk...
Viszont végig olvasva a fórumot kijelentem bátran, hogy aki használni akarja a gépet és nem állandóan szerelgetni meg vigyázgatni rá, az szánjon rá plussz 80-100 ezret és ne a K5x szériás asust vegye...
Mert nálam a drágább kategóriással eddig annyi baj volt csak, hogy kifújt benne az akksi, mert minden nap lemerítem szinte teljesen és visszatöltöm este,
kikapcsolvaújraindítva csak akkor van, ha win vagy linux frissítés igényli és még egszer sem volt baj sem sleppel.Valamelyikőtök használja úgy ezt a K5x szériás laptopot, hogy hozza viszi egész nap, táskában vagy anélkül, sétál vele le-fel, stb. stb.? Csak kíváncsi vagyok, hogy mennit bír időben meg a külseje-váza fizikailag, mert lehet, hogy két hétig azt kell majd használnom. ):
-
ng0ofy
KORREKTOR
-
bobace
addikt
válasz
bobace #10705 üzenetére
Közben meglett a K50IE noti. Igaz még csak 3 napos, de nagyon tuti eddig. Alig van hangja, villámmódra megy minden. a NFS Shiftet kipróbáltam és mediumban is játszható. Akksi bő 2,5 órát bírt netezéssel, szerkesztéssel, néhány számításigényes dologgal. Tetszik, hogy milyen masszív, jó a fogása, a kijelző is nagyon szép. Nálam bejött, ajánlott plecsni menne rá
Egy MSI és egy FuSi notim volt eddig, azokhoz képest sokkal jobb. Persze majd idővel dől el, hogyan vizsgázik.
Az egyetlen negatív dolog a szokásos minden ujjlenyomatot begyűjtök ház.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest