- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telekomos számla és garancialevél, meg persze jó lenne ha teljesen ki lenne fizetve ... mert ha nem fizeti a részleteket tovább, gond lehet. Mobiltelefonnál mondjuk IMEI tiltás, laptopnál nem tudom... de a Telekom nem igen fogja benyelni!
"Hivatalosan a boltban adni kell hozzá, de a törvény szerint a számla is elég a garancia érvényesítéséhez.
A másik dolog a garancia ideje...
"2021. január 1-jétől változott a jótállási törvény. A jótállási idő függ a termék árától!
A 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év.
A 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év.
A 250 000 forint eladási ár felett pedig három év a kötelező jótállási idő.
10 000 Ft fogyasztói ár alatti fogyasztási cikkekre a törvényi szabályozás értelmében nincs jótállási kötelezettség.
Fentiektől eltérően a gyártó többletkötelezettséget vállalhat a jótállási időtartam vonatkozásában!"" -
cs.zs.
veterán
Azt nem töltik ki, de meg kell lennie. Legionomé sincs kitöltve.
A Telekom számlámon láthatod, hogy "elektronikus számla", azaz nem volt papíron. Telekomba belépve letöltöttem, és kinyomtattam.
2 oldalas, 1.oldal az adatok, 2.oldal a részletfizetés ütemezése. Neki is van ilyenje. Töltse le, küldje el, nyomtasd ki (legyen meg)Egy Samsung telefonnal most szopok, mert nincs meg.
Bolti számla megvan, rajta van hogy 2 év bolti garancia, ilyen garijegyem meg nincs, és ezért a központi Samsung márkaszervizben (Oktogon) mondták, hogy viszlát, vigye a boltba, majd a bolt intézi...
Döbbenet, komolyan. -
cs.zs.
veterán
Így kell megkapnod, és tök mellékes, hogy mennyi a kettőtök között kialkudott vételár.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Számla, Telekomos garijegy, gyári garijegy.
Telekomos garanciás csere esetén
a TELEKOMOS GARIJEGYEN LÉVŐ LISTAÁR (!!) erejéig vagy kártalanítva
nem azt nézik, hogy mekkora promóciós kedvezményt kapott az ügyfél -
Én így nem venném meg-a tulaj fizesse ki a hátralévő összeget a Telekomnak, megkapja a számláját, azt átadja neked, kifizeted az egészet. Vagy így vagy sehogy.
Ha van számlája, akkor javítás bejelentésekor azt mellékelni kell, anélkül elhajtanak. Az mindegy, kinek a nevére szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest