- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telekomos számla és garancialevél, meg persze jó lenne ha teljesen ki lenne fizetve ... mert ha nem fizeti a részleteket tovább, gond lehet. Mobiltelefonnál mondjuk IMEI tiltás, laptopnál nem tudom... de a Telekom nem igen fogja benyelni!
"Hivatalosan a boltban adni kell hozzá, de a törvény szerint a számla is elég a garancia érvényesítéséhez.
A másik dolog a garancia ideje...
"2021. január 1-jétől változott a jótállási törvény. A jótállási idő függ a termék árától!
A 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év.
A 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év.
A 250 000 forint eladási ár felett pedig három év a kötelező jótállási idő.
10 000 Ft fogyasztói ár alatti fogyasztási cikkekre a törvényi szabályozás értelmében nincs jótállási kötelezettség.
Fentiektől eltérően a gyártó többletkötelezettséget vállalhat a jótállási időtartam vonatkozásában!"" -
cs.zs.
veterán
Azt nem töltik ki, de meg kell lennie. Legionomé sincs kitöltve.
A Telekom számlámon láthatod, hogy "elektronikus számla", azaz nem volt papíron. Telekomba belépve letöltöttem, és kinyomtattam.
2 oldalas, 1.oldal az adatok, 2.oldal a részletfizetés ütemezése. Neki is van ilyenje. Töltse le, küldje el, nyomtasd ki (legyen meg)Egy Samsung telefonnal most szopok, mert nincs meg.
Bolti számla megvan, rajta van hogy 2 év bolti garancia, ilyen garijegyem meg nincs, és ezért a központi Samsung márkaszervizben (Oktogon) mondták, hogy viszlát, vigye a boltba, majd a bolt intézi...
Döbbenet, komolyan. -
cs.zs.
veterán
Így kell megkapnod, és tök mellékes, hogy mennyi a kettőtök között kialkudott vételár.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép]Számla, Telekomos garijegy, gyári garijegy.
Telekomos garanciás csere esetén
a TELEKOMOS GARIJEGYEN LÉVŐ LISTAÁR (!!) erejéig vagy kártalanítva
nem azt nézik, hogy mekkora promóciós kedvezményt kapott az ügyfél -
Én így nem venném meg-a tulaj fizesse ki a hátralévő összeget a Telekomnak, megkapja a számláját, azt átadja neked, kifizeted az egészet. Vagy így vagy sehogy.
Ha van számlája, akkor javítás bejelentésekor azt mellékelni kell, anélkül elhajtanak. Az mindegy, kinek a nevére szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest