- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Járókeret
senior tag
válasz
Járókeret #28766 üzenetére
ATK-t kellett telepíteni.... megoldódott
viszont még lenne kérdésem:
frissítettem a gaming centert és az előző verzióba tudtam különböző modokat állítani, illetve extrém-re állítani a gép kihasználtságát. ez ebben a verzióban hiányzik, konkrétan semmit nem lehet benne állítani, csak a hőfokot mutatja ki.
ebben valakinek tapasztalata ?
ui.: első gamer laptopom, szóval ha tudtok hasznos progit, akkor azt megköszönném. -
gaben0211
tag
válasz
Járókeret #28560 üzenetére
Pont ezaz hogy a euronicsban ezaz 1 volt az ami 2kilóig türhetőnek volt mondható a többihez képest mert azokat nemigen játékra dobták össze mondjuk win10 miatt ezt sem, meg ott lett volna még az asus rog vasa 3kilóért annyit meg azért nemadnék ki laptopért. Volt utánna nézegetés mert nemaza fajta vok aki csakugy kidobálja a penzt az ablakon feleslegesen és jó vélemények voltak róla. Az már más téma amikor nálad van és szembesülsz vele hogy kifogtál 1 szart... Igazából bios frissítés megoldotta a fagyásokat, az intel skylake proci miatt voltak ezek a jelenségek , egyedül a youtube videók akadnak be teljes képernyőn random de ez meg a flash meg a bongeszo meg a nemtudom még miknek a hibája legalábbis amiket találtam róla. Viszont ami a legrosszabb hogy ezek a procik már csak a win10et támogatják ami szerintem 1 kalap szar mert én pl a gta4et sem tudom elindítani rajta normálisan. Mindegy a lényeg hogyha vesztek gépet és régebbi játékokkal is játszani akartok akkor olyan procit nézzetek bele ami kompatibilis még a 8.1el vagy a win7el is. Ezt az asus x550vx szériát meg szerintem hanyagoljátok ha játszani is akartok. Vagy lehet hogy csak én fogtam ki rosszat
-
Aethel
aktív tag
válasz
Járókeret #20218 üzenetére
Nekem nagyon úgy néz ki mintha nem kapna a világítás a képernyőben kraftot. Mintha "kiégett volna a lápma". Egy régi LCD monitoromnál volt ilyen, a kép maga ott volt ha rá világítottam, de a megvilágosításhoz szükséges elemek tönkrementek.
Más driverrel működik, vagy ilyesmi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged