- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonGiovanni
csendes tag
válasz
eversman #9760 üzenetére
Hát kösz a válaszokat.
Egyébként szerintem óriási blama az Asusra nézve, hogy feltesznek egy rossz drivert...
Meg az is, hogy vadi új korában kb. 40 percet bír az aksi.
A mikrofon meg olyan halk nálam, hogy gyakorlatilag használhatatlan. (Keverőpulton minden maxon van).Szóval lehet, hogy rossz lóra tettem
-
S*Tom*
aktív tag
válasz
eversman #9741 üzenetére
Nekem volt a kisebb asusom alaplap hibás, bevittem a boltba ahol vettem, ott megnézték a szervizükbe, persze fizikailag nem nyúltak bele, hanem elküldték márkaszervizbe. Ők szépen rendeztek mindent és nekem nem került semmibe, pedig az új lap 100k-ba lett volna. A boltban nem fognak belenyúlni nem is tehetik, viszont nekik kell rendezni a garit a márkaszervizzel és nem neked vagy másnak. Ha mást mondanak akkor minimum, hogy adjanak egy telefonszámot a gariztatáshoz és többet nem vennék ott semmit.
Egyébként ezért is szeretem az ipon-t, a K70IO-t is ott vettem pontosan ezért, jó volna venni +még 1évet a 2év garhoz, de náluk marha drága. -
-
válasz
eversman #9708 üzenetére
Van erre ISO szabvány, különböző osztályú panelekkel (Class I, II, III, IV), amitől a gyártók adott esetben eltérhetnek (a vásárló javára). Az Asus notiknál jelenleg a következő van érvényben:
(a) 3 világító pixel vagy 5 halott pixel, vagy 8 világító/halott pixel egyszerre
(b) 2 szomszédos világító vagy 2 szomszédos halott pixel,
(c) 3 világító és/vagy halott pixel egy 15mm átmérőjű területen belülforrás: [link]
Ezen felül létezik az Asus-nak ZBD garanciája is, de csak bizonyos típusokra. Sajnos a hazai gyakorlat általában az, hogy a notebook-ot nem kapcsolhatod be a megvásárlás előtt. Így a nem Class I-es panelekkel szerelt notiknál mindig ott a rizikó, hogy nem garanciális számú pixelhiba lesz a kijelzőn!
-
kisza25
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest