- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tasmán_ördög #9584 üzenetére
hát, win 7 alá a 2007-es office az igazi, de megy a 2003-as is, sőt régebbi is - végszükség esetén vista vagy xp kompatibilis módban kell telepíteni/futtatni...
-
válasz
tasmán_ördög #9582 üzenetére
notit csak oprendszerrel tudsz venni, a többi dolog - alkalmazás - mind csak bónusz, még ha próbás is! a próba lejárta után vagy megvásárolod, vagy nem használod tovább/eltávolítod! amúgy te hol olvastad, hogy bármilyen teljes verziós alkalmazást kapsz az oprendszer mellé? szép is lenne... néhány gyártó-specifikus alkalmazás még ok, de nézz utána, hogy mennyi lenne az értéke a teljes verziós office alkalmazásnak! egy fullos office, egy olcsóbb noti ára!
-
eversman
tag
válasz
tasmán_ördög #9461 üzenetére
Ha hibernálod a gépet, akkor az a memória tartalmát belementi egy hiberfil nevű fájlba a rendszermeghajtón, amit majd onnan visszatölt, ha kell. Ez annyi helyet foglal, amennyi a rendszermemóriád, de ez állandóan le van foglalva, ha engedélyezve van a hibernálás.
-
!Overdose!
őstag
válasz
tasmán_ördög #9461 üzenetére
A DVD működése teljesen normális. Szerintem az a legjobb, ha kikapcsolod, ha előre láthatólag nem fogod használni. Milyen hibaüzenetet ír? Nem foglal lényegi helyet.
-
gy18
csendes tag
válasz
tasmán_ördög #9456 üzenetére
A 64bitest kell letöltened.
-
gy18
csendes tag
válasz
tasmán_ördög #9454 üzenetére
Nekem is volt fenn 64bites de nem lehet kihasználni, egyedül csak a winrar volt 64bites, most 32 bites win7 és xp van rajta.
Off:
Boldog Új Évet Kívánok minden fórumozónak! -
gy18
csendes tag
válasz
tasmán_ördög #9452 üzenetére
Ha 64bites a rendszered akkor igen a 64bites driver-eket tölcs le hozzá.
3gb ramod van és alapból 64bites rendszer van fenn? -
gy18
csendes tag
válasz
tasmán_ördög #9450 üzenetére
Szívesen! Igen akkor, de én megszoktam várni míg kinem írja hogy feltöltve 100%. 3-4 feltöltés után éri el a max töltöttséget.
-
gy18
csendes tag
válasz
tasmán_ördög #9447 üzenetére
Hello! grat a notidhoz!
A narancssárga led jelzi a töltést.
Szerk:
[Nvidia oldala] Innen frissebbet tudsz leszedni
[Asus oldala] Itt minden van a notidhoz -
tasmán_ördög
csendes tag
válasz
tasmán_ördög #9447 üzenetére
Oké, a tálcán látom, hogy mekkora a töltöttség
Csak melyik led tartozik hozzá?
-
zoleee24
tag
válasz
tasmán_ördög #9431 üzenetére
Ott a pont!
A két év garancia nálam nagyon sokat számított.
A minőségre meg nem lehet panasz ASUS-nál.
Tényleg nem arcoskodásból , de évek óta hardverszervízzel foglalkozom, és asus-ból volt a legkevesebb alkatrész ami megfordult nálam garanciában.
Most is csak azért nyúzom a legújabb játékokkal , hogy ha meg akar állni a cucc akkor most az elején tegye.
A K50AB az LED kijelzős egyébként
A két gyártó közötti különbség minőségileg ha hülye példával akarok élni mint egy BMW a Lamborghini-hez képest. (Főleg a felhasznált anyagok tekintetében, itt az ic-ket, ellenállásokat, csatlakozókat, kijelzőt értem, az ASUS cuccaiba válogatják ezeket) -
zoleee24
tag
válasz
tasmán_ördög #9422 üzenetére
ha a véleményemre vagy kíváncsi mindenképp K50AB , főleg azért mert a HD4570 sokkal jobb kártya mint a GeForce G102M.
A hőfokok eleinte ijeszőek voltak számomra, de utánaolvasva ezek teljesen normális értékek.
a kártyákhoz: [link] a HD4570 82. , G102M 120. a listán. -
zoleee24
tag
válasz
tasmán_ördög #9401 üzenetére
Szia!
Én is nézegettem a Fuji-t az a VGA mindenképp mellette szól, a numerikus bill hiánya ellene,
a minőségre nem tudom mit mondjak , van a családban Fuji is, ugyanezzel a házzal, még nem volt vele baj.
Magamnak viszont az ASUS K50AB-SX073D-t vettem, ua. amit te is néztél, csak free dossal jött. Maximálisan elégedett vagyok vele. -
!Overdose!
őstag
válasz
tasmán_ördög #9401 üzenetére
Igazából a FuSi jobbnak tűnik, de magamnak nem venném meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest