- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hzcs
senior tag
nhc nem mindenre jó!
Én is használom, de power4gear mellett. P4G-t azért hagytam meg, mert akksiról visszaveszi az FSB-t, amit az NHC nem tud, ezzel is lehet nyerni 5-10 percet simán.
1 bajom van a power4gear-rel, hogy azt a nyomorult képernyőkímélőt mindig visszakapcsolja, hiába állítom be neki, hogy off és mentés, 1-2 restartig jó, majd újra bekapcsolja.
-
Imy
veterán
Szerintem:
Ami az X51R-AP19 melett szól:
olcsóbb
1db 1024Mb-os memória van benne (tehát egy slot szabad, könyebben bővíthető)Ami az F5R-AP266 melett szól:
jobb proci
nagyobb vinyó
webkameraA vinyó a legkönyebben bővíthető, de akinek nem elég a 120Gb, annak a 160Gb sem lessz elég. De szerintem ha nem processzorigényes alkalmazásokat futatsz, akkor elég az X51R-AP19, és 40e-ből futja sokminden extráza (pl + 1Gb RAM-ra és egyéb nyalánkságokra)
-
bnss
veterán
-
én már a noti vásárlásakor bővítettem a memóriát - igaz szerencsére csak egy modul volt a gépben -, abban az üzletben vettem még egy másik lapkát, ahol a notit is, és mivel egyszerre történt a vásárlás, így a noti számlájára került a másik (+) memória is. igaz itthon tettem csak bele a vasba, de a garancia miatt nem aggódok; ha mégis kötekednének (bár miért is romlana el a noti
) akkor maximum kiveszem az általam betett második modult és kész
-
-
bnss
veterán
Ebben az árban lehet HP-t, Dell-t kapni. Itt pl. alulról a második a listában: HP 530 (GN797); ezen a listán az utolsó elem is jó választás lehet, amennyiben még nincs legális op. rendszered: HP 530 (GJ269+). Lehetne épp ez a Dell is: inspiron 6400 ehhez jár 3 év teljeskörű Dell garancia.
Még ragozhatnám, de az már nagyon nagy off lenne, ezért ha még szeretnél néhány tippet, akkor kérdezz PÜ-ben, vagy itt, ebben a témában is válaszolok.
Az Asus mellett még szólhat az ajándék táska és a Logitech egér, de ne ez legyen a fő szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest