- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Szvsz notebookot ezért is csak személyesen kellene vásárolni, én is így tettem. Az eladó srác korrekt volt, azt mondta, ha valami nem tetszik nem kell elvinni, foglalót nem kért. Ott helyszínen megnéztem, hogy milyen kiszerelsében van benne a memória és pixel hibra vadásztam, de szerencsére nem volt ilyen. Nem is beszélve arról, hogy ha pl. megrendeled "látatlanban" (csak képen láttad), egyáltalán nem biztos, hogy kézre fog állni a kezelőfelület, stb.
A példádban szereplő 6 vagy 9 cellás akksira a válasz, ha a 9 cellásnak titulált notesz nem drágább drasztikusan (~10-15e Ft) a másik, 6 cellás akksival szerelet társánál, akkor biztosan nincs benne 9 cellás akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen alaplapot vegyek?
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest