- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
minden driver fel van pakolva, de van mikor egyszerűen nem tud visszakapcsolódni. win7-nél azthiszem ezt nem csinálta, de vistát kellett feltenni rá, mert a GPU váltás egyszerűen nem működött win7 alatt. próbáltam már mindent. azt hogy ez széria hiba lenne, sztem totál helytáll. itt a topikba id mintha találtam volna olyan hozzászólást ahol írták, hogy az övé is sípol. szóval nem elképzelhetetlen. mondjuk van egy hibás pixelem is szóval...
De az ha csak bekapcsolóval tudom feléleszteni, az annyit jelent, hogy először kikapcsolt monitor mellett megnyomom és kikapcsol. majd ha kikapcsolt akkor újra be, és újra be kell tölteni a win-nek. tehát újraindítás... erről is mint ha lett volna egy hozzászólás, hogy ez valamiféle bug lehet, vajon ez igaz lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest