- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Sziasztok!
Mst vettem egy Asus A3A notit a 3000-es szériából. A papírjai szerint 2005-ös modell. Nem valami új járgány az tény, de nekem munkára megfelel és ezért választottam.
Meg is lennék vele elégedve, mert 1 giga rammal és az 1.73-as dothan procival jól megy,amire nekem kell arra tökéletes.A problémám a következő: mivel új xp-t húztam rá , az Asus oldaláról letöltöttem minden drivert és utilityt, nagy nehézségek árán minden működik is rajta, kivéve a beépített webcamet. Azt csinálja a gép,hogy berakta ismeretlen eszköznek az usb eszközök közé, és akármit csinálok, nem tudom telepíteni a kamera drivereket. hármat szedtem az asustól, egyiksem települ. Az xp feltelepítette ismeretlen eszközként és ha eltávolítom, majd újra megtalálja, akkoris egyből felrakja mint ismeretlen eszközt, ami használatra kész.
Inkább már én vagyok kész ettől de rendesen, ha valaki tudna segíteni azt szépen megköszönöm.
Üdv: Gizmo
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM -500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Kedvező ár! HP Probook 455 G2 laptop (15,6/AMD/8GB/500HDD)
- Kedvező ár! Acer Aspire 7750G laptop (17,3HD+/I3-G2/8GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- Kedvező ár! Acer Aspire 5742 laptop (15,6/i3/3GB/500HDD/Magyar/AkkuX)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest