- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
nálam csak 1 napig van, mert oprendszert kell rá telepíteni. Gyárilag csak vistás cd van, asus oldalról húztam le a drivereket. Ami az x51r-nél van hang driver uua-val, abban én nem találtam a hangot, csak az uua-t
512 rammal van, de minimum 32-t elvesz az x1100 vga. Játékkal nem próbáltam. Összehasonlítva az A6VA-mmal: újabb , kijelző tartása jobb, nem lötyög.
Viszont billentyűzete hajlik, de gombjai nagyon jók, procijának ugyanolyan gyorsnak kéne lennie, mint az enyém (1.8 dothan vs. 1.8 yonah cerka), venti köszörül, ezt leszámítva viszont halkabb. Kisebb is, meg sztem könnyebb is. Tapipadja is jó, pontos.
Neked is nagyon nagy erővel kell benyomni a vak kártyát, hogy kijöjjön az olvasóból? Ennek nagyon, magától nem fog kiesni az tuti
Viszont ami számomra furcsa volt: betettem az akksit, és GYÁRILAG 2%-os volt már az elhasználódás (nhc szerint).
Wifi kártyája Atheros chipes, meg merném kockáztatni, hogy ezzel még wepet is lehet fejteni megfelelő programokkal.
Zz lámpa folyamatosan világít, teljesen ugyanúgy működik, mintha egy power on lámpa lenne, csak a feliratot rontották el rajta.
Első akksis futás: indítás után 97%-ra 3:11-et írt ki, amin nem kicsit lepődtem meg. 1 perc után már 2:30, majd 2:10 lett. Battery saving-re állítva a Power 4 Geart semmi változást nem tapasztaltam, everest szerint proci órajel ugyanannyi (celeron), de még az fsb is. A6VA-nál leveszi 66-ra 133-ról.
Töltödugója ugyanolyan helyen van, mint nálam, egy bizonyos irányba vezetve a kábelt, pont az a nagy bumszli kerül a szellőzőnyílások elé. Másik irányba fordítva semmi gond
Kijelzője pontosabban csukódik, egyszerre kattan a lyukba mindkét fele.
És amire úgy vártunk: VÉGRE NEM ÓTVAR TSST KERÜLT BELE Valami Matshita van benne, de dvd írást nem tesztelek.
93%-nál 2:40-et ír ki, igaz nem csinálok rajta semmit. Ha van valami kérdés, akkor tegyétek fel minél előbb, kb délig marad nálam.mod: de ahol vette... inkább nem írom le a cégnevet.
Itt van egy MSI laptop, amd athlon ALAPLAP-pal
kérdem ebben van-e wifi, hátraszól, kérdi kollégát van-e ebben wifi. Wifi nincs, csak wlan.
Ja előtte még olyat magyaráztak más gépnél, hogy van beépítve wifi kártya, de kell hozzá usb-set csatlakoztatni, mert csak úgy fogja a jelet. Az az usb az antenna miatt kell. Mondanom sem kell, hogy majdnem leestem a székről, mert ezeket telefonban mondta[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Asus ZenBook UX305CA 13.3" FHD/Intel Core m7-6Y75/8GB RAM/256 SSD/Win10
- Acer Aspire 3 A315-56 15.6" FHD IPS, i3-1005G1, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD
- Dell Inspiron 5537 laptop i7-es processzorral, AMD Radeon HD 8850M videokártyás eladó
- HP ProBook 440 G3 laptop újszerű akkuval eladó
- Lenovo ideapad 100-15IBD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest