- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
mabandi1 #17681 üzenetére
Hali!
Nem kell sorjában, egyből mehet fel a legújabb verzió.
Változás nem biztos, hogy lesz, sőt ha nem volt semmi problémád a géppel, akkor igazából az a jó, ha nem jön elő egy új hiba a frissítés után
Elvileg rosszabb nem lehet az újabb mint a régi volt, ezt azt csiszolgattak valamin az újban, aminek jótékony hatását vagy észreveszünk vagy nem.
Nálam a 216-os volt gyárilag a gépen, a 217-esnél picit aggódtam, hogy mivel már nekem is (ahogy Neked is) Hynix 4GB modul van a gépben féltem, hogy majd valami baj lesz, mert az új bios-hoz ez van infónak csak "Update 4G Hynix SPD" talán én értem félre, de szerintem ez a memó időzítéseivel kapcsolatos valami javítás lehet. Memó sebesség mérés eredmények változatlanok, memó időzítések ugyan azok frissítés után és a géppel sincs semmi probléma nálam.Frissítés menete:
- tedd fel töltőre a notit és a biztonság kedvéért az akku is legyen a gépben, nehogy áramszünet legyen update közben, mert akkor aztán nagy sírás lesz a vége.
- a biztonság kedvéért amennyire lehet ne fusson semmi más program
- letöltöd a 217-es bios fájlt és kicsomagolod, a továbbiakban a fájlt ne piszkáld!
- a Windows BIOS Flash Utility programot letöltöd, kicsomagolod és telepíted.
- a telepített progit elindítod, szépen betallózod neki a korábban kicsomagolt bios fájlt és ki is fogja írni a progi, hogy melyik verzió van a gépeden és melyiket fogja feltenni. Van asszem 3 állapot jelző csík is, ne foglalkozz vele, ha esetleg valamelyiknél nagyon sokáig elakad xy %-nál, hagyd szépen dolgozni!
- ha esetleg már ég a lakás, akkor se szakítsd meg a frissítést, inkább szaladj ki a házból...
- ha a frissítést befejezte, egy kikapcs-bekapcs fog kelleni asszem. Frissítés után az első indulásnál nálam legalább 6-8sec volt mire bevillant az Asus logó, szóval mindig mindent csak türelmesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest