- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hooper
őstag
válasz
ro_bert17 #14033 üzenetére
Köszönöm!
Megpróbáltam kiszerelni, de hiába van hozzá csavarhúzóm, bele van tépve az utolsó 2 az 5bőlOptikai meghajtója nincs, és külső se itthon (a kütyün van gyárilag települő XP, elindítottam de nincs javítás meg ilyenek csak reinstall.
A többit annyira nem értemShteer - hirens boot cd tud indulni USBről vagy külső HDDről?
-
vitezlejszlo
őstag
-
rekid
addikt
válasz
ro_bert17 #11640 üzenetére
Megvan a hiba...
Ugy nez ki a Dlink-d524 es ithoni routerem route tablaja "ragadt" be .... az eddigi eszkozokkel ment vigan.. az ujjal (eee) nem.. kapott egy full resetconfigot es megy minden...
Én marha meg 3. Os-t telepitettem... ahhh.. 2. alkalommal szivom meg a router miatt...Természetesen a netbooknak semmi baja...
Mondjuk tegnap is elgondolkodhattam volna mi a fenéért nem tudom megpingelni sem routerem annak ellenere hogy ip-t kapok tole... nyugalom szusza higgadt gondolkodás..
-
rekid
addikt
válasz
ro_bert17 #11615 üzenetére
hmm másik titkositatlan linksys rouerhez gond nelkül felcsatlakozik
más: kapott egy win7 home-ot, a linux particiohoz nem nyultam amin elvileg ez a quick startos netezos képnézős dolog van. viszont most a gombjara ugyan ugy indul a win mint az on/off gombra. Kell vmi progit telepiteni? (egy s12 es lenovonal volt ilyen gondom de ott egy progit kellett telepiteni es utana ment)
Üdv -
Louloudaki
aktív tag
válasz
ro_bert17 #10281 üzenetére
no, tapasztalatok: asus mo-t felhívtam, bejelentettem a hibát, még el se köszöntem és az ügyintéző rámbatyta a kagylót
szerdán betalicskáztam az árut hrp-hez, átvették, ok, ügyintéző srác helyesírás terén kihívással küzdött (táncsin mihály út, tartokzékok). amúgy már kész is, péntek estefelé jött mél róla, ha még munkaidőben megkaptam volna, ma már szaladtam volna érte.
remélem minden oké és végre tudok win7et tolni rá, ez az xp sp3 ritka trágya, nem ismeri fel az akksit és letölteni se tudok hozzá semmit mert nem talál, így nem igazán tudtam használni tápkábel nélkül, hogy szó szerint fingom nincs az akksi töltöttségéről...
-
longjoe
csendes tag
válasz
ro_bert17 #10281 üzenetére
Nekem volt velük dolgom,sokan járnak oda szervizelni ezért egy kicsit várnom kellet.Garis ügyintézés amit a neten keztem intézni.Vállalási határ időre készlet a gép,és olyanokat is cseréltek ami nem lett volna garis,mert a használatból eredtek /tapipad gomb kopás/kértem a win matrica mentést megcsinálták.Hibája a gépnek háztörés a csukló pántnál.Comagolás a mibe vittem ugy kaptam vissza,tételes ellenörzés után.Ha visztek gépet csak azt kell vinni semmi mást Rendesen becsomagolva.Ha nem is voltak tulkedvesek,de igen gyorsan tették a dolguk,ami nálam pozitiv.Ennyi Ez a Véső utcai szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest