- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem-8
tag
Dilemmám lenne és kérdeznék másokat melyik gépet vegyem meg. Adott egy ASUS N82JV és egy ASUS N82JQ. A JV széria i5 procival (520M) van a JQ i7 (720QM)-el.
Szerintetek melyik jobb? A 2 gép ránézésre más paraméterben megegyezik teljesen. Ami érdekes hogy az i7 alapjáraton "csak" 1,6 Ghz-s, és nem tudom milyen sűrűn kapcsolgatja magát turbó módra pl: office, kis videók, zenelejátszás módnál. Mert akkor az üzemidő valszeg csökkenni fog szépen.
i7: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=43122
i5: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=47341
-
Nekem-8
tag
Köszi Bios is megvolt, nem az...
DE MEGVAN...eddig nagyon elégedett voltam az ASUS-al de most csuklanak Taiwanba az tuti...
ezek a m...ák betették az egészet Chipset - driverbe, ez egy több mint 20 megás file. Ezt leszedve böngésztem és benne van több mappával lejjebb hogy Sata-ide és azt a mappát kell felírni Floppy -ra és USB-s floppy-val behúzni F6 -tnál. De ez miért nem lehet odaírni valahova? Sehol sincs erre utalás...
kérnék egy villamosszéket a driver site felelősnek...
-
Nekem-8
tag
válasz
Nekem-8 #8579 üzenetére
Már azon is túlvagyok hogy a működő K50IJ winyóját raktam a trükkös gépbe és arra akartam XP-t telepíteni (amin már volt egy és simán felment a saját gépében) és a boot CD betöltés után a hiba ugyanaz. Vagyis nem winyó hiba lesz. lehet ez valami hiba a gépben? Lehet ebből szervíz?
-
Nekem-8
tag
Tisztelt hozzáértők,
segítséget szeretnék kérni. Ilyen problémát még nem láttam.
Adott egy vatta új ASUS K50IN laptop. Egy 320 Gb-s SATA winyóval. Eredetileg valamiféle Linux van ezen. A winyót kivettem, USB-s rack-el particionáltam. Visszatéve megvolt az fdisk /mbr is. Majd kezdődött az CD-ről való Boot-olás. Boot indul...betölti az eszközöket, majd jön a fekete "holtsáv" amiután jönne az "üdvözli az XP telepítő...stb...stb. De a "holtsáv" megjelnítése után 2s követően kidobja a következő hibaüzit:
STOP : 0x0000007B
Többféle lemezzel megpróbáltam, volt fdisk - efdisk...partition magic....gyári SP2-es lemez...semmi...hiba maradt
Viszont!
Szerencsémre épp egy másik új gép is volt nálam ami egy K50IJ. Ebbe beraktam a winyót és csont nélkül felment a winyóra az XP...
Gondoltam memória hiba, átraktam...de hiba maradt.Akkor a működő K50IJ-re felraktam az XP-t...majd miután kész volt visszatettem a makacs K50IN-be
Az XP-t elkezdi betölteni, mikor beugrik az XP logo az látszik kb. 1s -ig aztán hibaüzi megint (vagyis kékhalál)A gyártói weblapon nincs SATA driver XP-hez, de támogtja az XP rendszert, mert driverek mindenhez vannak...
Én mindenképp a lemezkezelőre tippelek hogy az kaki...de hogy lehet ezt javítani?
Kérnék HELP-et mi lehet, reggel 10 óta küzdök mindenféle trükkel...de lassan beledőlök a nagykésbe...
/ Lenry
esélyt nem adtál a másik helyen válaszolni de:
- elindul az XP ha másik gépen telepíted. Ha kicsit utánanéznél a 2 gép közt minimális konfig eltérés van. Nem full lett telepítve hanem alapra csak....
- nincs IDE mód a BIOS -ban... /
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest