- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombcomp
senior tag
válasz
android242 #2027 üzenetére
Nos feltettem a Rampagne Extreme BIOST a Maximus Extreme-re!!
Teljesen használhatatlanná vált,a beállítások között megjelentek a bónusz memóriaállítási
lehetőségek,a logó kicsit rosszabb felbontásban a Rampagne volt,de a szenzorok teljesen
meghülyültek mindenféle mínusz 22-23 fokokat mutattak,nem látta az IDE portokat.
A két lap "hardware környezete" teljesen más (pl. a PCIe foglalatból az egyiknek kettőt,a másiknak hármat kell kezelnie) úgyhogy már csak egy új BIOS-ban,vagy
a Maximus II Extreme-ben bízhatunk.Sűrü CMOS-Clear után,visszaflash,és továnbbra is
M.Extreme-ként üzemel! -
Beowulf_78
addikt
válasz
android242 #2027 üzenetére
Minden ok.
De egyenlőre nagyobb teljesítményt nem tudtam kisajtolni belőle.
Véleményem szerint profi munkát végeztem amikor a Maximust belőttem mert úgy néz ki ott a fizikai végük a hardvereimnek.Ezen pedig egyik bios sem tud segíteni. Persze ez még nem biztos. Véglegeset majd jövő hét vége felé tudok majd mondani. Addig megpróbálok mindent hogy még jobb legyen a teljesítmény...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Megújult a PROHARDVER!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Bundle topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest