- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
- Apple Watch
Hirdetés
Aktív témák
-
grimi
csendes tag
Remélem igazad van.
Köszi -
grimi
csendes tag
Sikerült megoldani!
Én hülye, tapasztalatlan fordítva raktam rá a hűtőt. 7végén megfordítottam és minden ok. Stabil 35-37 fok max. Már csak az idegesít, hogy sokáig ment ilyen nagy hőmérsékleten és nem tom mennyire amortizálódott a proci. -
grimi
csendes tag
Mr ricsi, ha hozzáér a foglalathoz mit tudok csinálni?
-
grimi
csendes tag
Szasztok!
Nekem ugyanaz a gondom mint pipu-nak. A7N8X-em van. A tápon Mode Com.
Nem igazán tudom milyen, infót sem találtam róla, de ezt a Vargánés témát még megnézem.
Mikor megvettük a gépet nem is volt vele semmi gond, nem lőtt le, aztán egyszer csak elkezdte. Probe szerint 50 fok körül. A vicc az, hogy Probe-ban a figyelmeztetés minimuma 54 fok. Biosban 60-70 fok. Ez rohadt sok. Egyszer kíváncsiságból sokáig figyeltem, hogy meddig kúszik a hőmérséklet. Volt olyan, hogy egy villanás erejéig kb 20 fokkal kevesebbet mutatott. Így most már nem tudom mit gondoljak. Szar a szenzor, vagy mi? Másik fórumokban is olvastam a jelenségről, szóval nem egyedi a dolog. Volt aki Bios frissítést javasolt (mint ahogy itt is). Pont tegnap írtam méjlt a magyarországi ASUS képviseletnek, hogy ugyan segítsenek már, de a válasz csak annyi volt, hogy ők nem tapasztalták a dolgot, vigyem vissza, oda ahol vettem. Hát mondom köszi!
Rohadt idegesítő, hogy amikor valami keményebben terheli a procit: játék, víruskeresés, kódolás, stb lelő a gép.
Lehet, hogy a hűtő a ludas. Falconrock II. Én raktam rá, igaz még sohasem csináltam, de basszos olyan erős az a rohadt rászorító lemez, hogy nem létezik, hogy rosszul érintkezzen. Levenni félek, mert nem akarom lesarkazni, de valszeg már csak ez maradt. Ja, meg a táp, de ha minden jól megy azt hamarosan lecserélem, ja meg a Bios.
ASUS programjával jól lehet frissíteni? Nem bugos a cucc. Mer csak azzal lehet, különben elszáll a gari.
Röviden ennyi. :DD
Remélem sikerül mindenkinek megoldást találni a problémára!
Csáo
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- War Thunder - MMO Combat Game
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple asztali gépek
- Konteó topic
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest