- Yettel topik
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
grimi
csendes tag
Szasztok!
Nekem ugyanaz a gondom mint pipu-nak. A7N8X-em van. A tápon Mode Com.
Nem igazán tudom milyen, infót sem találtam róla, de ezt a Vargánés témát még megnézem.
Mikor megvettük a gépet nem is volt vele semmi gond, nem lőtt le, aztán egyszer csak elkezdte. Probe szerint 50 fok körül. A vicc az, hogy Probe-ban a figyelmeztetés minimuma 54 fok. Biosban 60-70 fok. Ez rohadt sok. Egyszer kíváncsiságból sokáig figyeltem, hogy meddig kúszik a hőmérséklet. Volt olyan, hogy egy villanás erejéig kb 20 fokkal kevesebbet mutatott. Így most már nem tudom mit gondoljak. Szar a szenzor, vagy mi? Másik fórumokban is olvastam a jelenségről, szóval nem egyedi a dolog. Volt aki Bios frissítést javasolt (mint ahogy itt is). Pont tegnap írtam méjlt a magyarországi ASUS képviseletnek, hogy ugyan segítsenek már, de a válasz csak annyi volt, hogy ők nem tapasztalták a dolgot, vigyem vissza, oda ahol vettem. Hát mondom köszi!
Rohadt idegesítő, hogy amikor valami keményebben terheli a procit: játék, víruskeresés, kódolás, stb lelő a gép.
Lehet, hogy a hűtő a ludas. Falconrock II. Én raktam rá, igaz még sohasem csináltam, de basszos olyan erős az a rohadt rászorító lemez, hogy nem létezik, hogy rosszul érintkezzen. Levenni félek, mert nem akarom lesarkazni, de valszeg már csak ez maradt. Ja, meg a táp, de ha minden jól megy azt hamarosan lecserélem, ja meg a Bios.
ASUS programjával jól lehet frissíteni? Nem bugos a cucc. Mer csak azzal lehet, különben elszáll a gari.
Röviden ennyi. :DD
Remélem sikerül mindenkinek megoldást találni a problémára!
Csáo
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux Mint
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest