Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• myckey

veterán

válasz WATERDACA #426 üzenetére

ez "felesleges" kérdés ! :) ( persze, forzum, amit lehet, azt kerdezel ) :R

Raktam fel PC -Max set- 2K -képeket, lehet nézegetni... Az évszak váltás, a Flora & Fauna, az idojaras, a részecske effekt...a domborzat, geometria etc...Mind mind első rangú, kimagasló, sztm.

Az ilyen hasonlítós kérdések arra jók, hogy a feszkót keltsuk, lehessen kopkodni itt a masikat, meg a masik velemenyet. :R Nem rád értem ! Tudod ! :R
    De az internet vilaga mar cask ilyen, sajnos.

Visszatérve ! Millió képet tudnék készíteni, mert annyira fotogen a jatek !

Pl. Vegyük a hullo falevelet osszel...Azt a szel viszi, es az ott is marad ! Nem valami illuzio!
    A ho a talpad alatt olvad, az ereszrol a viz, tovabb a ruhadon, a jegcaspot levered, a szel szalankent borzolja a hajad es a feny ugy szurodik at kozte ! Dinamikus.
    A szel mozgasa, pedig egy kulon miset er, a kornyezeti interakcioval egyetemben, vagyis az arra gyakorolt hatasaval karoltve . :K
    Vagy az allatok kidolgozottsaga, animalasa ! Fentebb raktam képet egy madarrol...( mar ha nem repul a kutya :DDD )

At epuletek is...az is total realisztikus, de a meretek is ! Meg a fak allasa is a valosagot tukrozi, szamos esetben. Az objektek korul.

Sok jo peldat tudok hozni....
    Lehet itt a masikkal elohozakodni, de sztm felesleges. Mint az ájemdi vagy a nvidija vagy melyik a jobb.

PC Masterrace, meg hangulatkeltesre jo. :B :R

HATALMAS Pozitiv ez a game ! Amit errol hallottam, le a kalappal UBI elott ! :C

Új hozzászólás Aktív témák