- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
rottenbull
őstag
Eddig az a legnagyobb gondom, hogy nincs benne az Isu szal beleszove. Nincsennek mitologiai lenyek, felfedezesre varo Isu barlangok, epitmenyek, szart sem er a terkep 80%-a, meg veszelyes vadallatok sincsennek ott. Teljesen kihereltek az AC misztikus sztorijat is. Kar volt elvinni a jatekot japanba, igy meg foleg. Bealltak a sorba, kidobtak mindent ami kulonleges volt es csinaltak egy lelketlen reszt, pont mint sokan elottuk. Kar a nagy pofaju kisebbsegre hallgatni, mert, mint mindig, a tragyaba huzzak le amire raszallnak. Ez a jatek erre remek pelda. Az meg kulon emlitesre melto, hogy a japo erdogazdalkodas erdemei miatt barhova is eljuthatunk tokeletesen hajlo fatorzseken. Ez lehetett a shinkansen elodje. Barhova maszhatunk fahaton. Mint valami makako.
-
rottenbull
őstag
200
-
rottenbull
őstag
Azok a harc reszek ahol toljak ala a modernebb japo popot meg big band szamokat azok pazarok. Elegge Kill Bill vibe, nagyon bejon. A tobbi meg, ertheto miert nem terjedt a japo folklor meg nepzene. A tajak jobban fekszenek mint pl a tsushimaban. Itt sokkal termeszetesebb. Viszont az, hogy nincs termeszetfeletti vonala (legalabb is eddig) az hatalmas hiba nalam. A tobbi eddig jo. Esetleg azt en is megemlitem, amit itt is irt valaki elottem, hogy nem tamogatja a terkep az utrol leterve felfedezest. Ez fura, mert eddig ez az aspektus igen eros volt, hianyzik is.
A madar is hianyzik, en mindig hasznaltam.
Ami jo ujitas, hogy a modern kori kozjatekot elengedtek, sajnos semmit sem adott a jatekhoz egy ideje.En angolul tolom mert sem japanul sem portugalul nem ertek egy szot sem. Eddig a portugal par percig szerepelt a legelejen. Azota egy pappal sem talalkoztam, nem mintha hianyoznanak. A kanon is ki van kapcsolva, mert szerintem elvesz az elmenybol. Kivancsi leszek hany ora lesz ezt kimaxolni, nem hinnem, hogy megkozeliti majd az Odysseyt.
-
rottenbull
őstag
Nem olvasok cikkeket meg elemzeseket, szoval a random felulet random irojanak munkaja kimarad. Ellenben jatszok a jatekkal, mint eddig az osszes AC-val, igy van sajat velemenyem a tapasztalatom alapjan. Pl a Shadows-rol is. A tultolt japo giccsen kivul egesz jo. Illetve neha feltunoen retardalt a beszelgetes. Mintha egy 5 eves gyereket szimulalo AI irta volna. De igazan a giccs az amin nehez atlendulni.
-
rottenbull
őstag
válasz
Neurotoxin #47 üzenetére
Itt is az
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest