- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Helló az Asrock Z77 Extreme4 lap támogatja a Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz ramokat?
CMZ8GX3M2A1600C9 a pontus tipus. Mert az Asrock oldalán nem látom a listában. -
Garsza
veterán
válasz
Pubszon #1874 üzenetére
És olyasmi funkciót nem támogat a lap mint például a jelenleginél van nekem hogy van egy Asus EPU nevű programom és ha Autora teszem akkor folyamatosan hőfokok függvényében szabályozza a ventiket, és ha például max power save ra állítom vagy kapcsol magától akkor le is kapcsolnak a ventik csak a procesoré megy?
-
Garsza
veterán
Helló úgy néz ki beruházok egy Asrock Z77 Extreme4 alaplapra és az volna a kérdésem hogy hogy működik az asrocknál az automata venti szabályzás. Mert egy ismerősnek raktam már össze egy fm1 asrock lappal szerelt configot és azon valami leveleket kellet állítani és nagyon nem vágtam mi hogy vagy. És ha ezen is úgy működik akkor bajban leszek. A bios beállításokra gondolok.
-
Garsza
veterán
Helló szeretnék váltani Intelre és kinéztem magamnak egy alaplapot Asus Maximus V Gene (csak elvitték) Az volna a kérdésem hogy ez a lap Asrock Z77 Extreme4 menyire felszerelt meg menyire jó tuningra a Maximus V Gene hez meg a jelenlegi lapomhoz képest Asus Crosshair V Formula.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Motoros topic
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest