- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt hasonló. Ramhiba okozta nálam. Először havi szinten,majd heti szinten,végül naponta,és egyszercsak el se akart indulni. Mindent elküldtem garikba(még a hibás 1GB ramot is) ,és mindent vissza is kaptam,hogy jól műkszik. Míg végül kínomba egy egész napot arra áldoztam,hogy mindent tövétöl hegyéig cserélgetek,próbálgatok(usb,kapcsolók,ledek,minden sz*rt beleértve) ,míg végül az egyik 1gb-os kingmax ramom lett a ludas a kettő ugyanolyanból.
És itthon hiába futtattam rajta memtestet,dualban vagy csak azt bennehagyva,sose jött elő a hiba. Slussz poén,hogy jelenleg hugom gépébe ketyeg az a rampáros,és ott a mai napig hibátlanul. Ki érti ezt?
A lényeg,nézegesd meg a ramot(okat),egyesével,cserélgetve,stb.
Kékhalál kódra:
Bluescreenview nevű programmal nézd meg,melyik file-al lett hibája. Ebből lehet neten következtetni,ha esetleg valmilyen driver a gubancos.(#6514) Mans20 :
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- EA Sports WRC '23
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest