- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
SkyTrancer #6315 üzenetére
Én meg azt hogy lap vagy proci. A 270x dual-x is csinálta meg most a vapor 270x. Ott arra értem hogy itt már 2x75w jön tápról és 1x75w a lapból. De most a lap vagy keveset ad vagy túl sokat. Most a kis fogyasztású 7850 semmi mellette. Át raktam másik gépbe de az meg kevés a kihajtásához.
Ram sem lehet mert az egész PBC fontos részei hűtés alatt vannak és PL nincs húzva a RAM
ITT
A lényeg hogy a nagyobb teljesítményű karinál jött elő. -
válasz
SkyTrancer #6212 üzenetére
Alapfrekin teljesen jó, nekem 4.3Ghz-re húzott Ivy Bridge (i5-3570K) tud 102-105Gflops-t.
-
válasz
SkyTrancer #6202 üzenetére
Ez itt mar kezd teljesen off lenni, de a vga-d eleg bivaly, nyilvan nem a max fps-ben kell keresni a különbseget, hanem a minimumban. Ott jön ki egy cpu ereje jatekokon belül, különben nem nagyon veszed eszre.
Amugy a linx 105 gflops eleg kevesnek tünik, mert nekem epp tegnap ment mas teszt miatt es 4 gigan 109-110 körül volt az ertek; 4,2-n inkabb 110-112 kellene legyen.
-
válasz
SkyTrancer #6200 üzenetére
Kötve hiszem, hogy lassabb lenne, föleg huzva... (ööö illetve ha a 860 tudott hyperthreadinget es a 3dmark ezt ki is hasznalja, az mas teszta. Jatekban/alkalmazasban csak ott van különbseg, ahol a jatek/alkalmazas is tamogatja a több szalat).
egy 3dmark pisix nem sokat er tenyleges szamitasi teljesitmeny szempontjabol, tekintve barmilyen cpu pisi pontszama röhejes; ezert vesz az ember a zöldektöl videokartyat
Hasonlitsd össsze linx alatt a Gflops erteket, az mervado.
Ha azzal terhelve nem fut maxon es gyakorlatilag egyforma ertekekkel kb. a 10. kör utan, akkor
1 nem stabil a tuning
2 rosszak a beallitasok (es amiatt egyenetlen az eredmeny; hibajavit a rendszer)
3 valami beakadt (ha nem fut maxon), összeakadt, ki kell deriteni.Jatekban, köznapi helyzetekben egy regi komolyabb quad sem lassabb, mint egy modern i akarhany, mert a vga limital. Nagypalyas multilplayerben mas a helyzet, ott latszik a különbseg. Föleg a BF sorozatban pl. amely bukik a hyperthreadingre.
-
válasz
SkyTrancer #6198 üzenetére
Terheletlenül visszaveszi természetesen, miért jó az Neked, ha folyton tekeri a villanyórát..?
Ha terhelve is sebességet ejt, akkor win alatt állítsd max teljesítményre az energiaopciókat.
Ha ekkor se kóser, akkor valami beakadhatott a biosban és egy reset megoldja.Ha jól látom egy Giga lapod van; az meg mit keres ebben a topikban
Ha van kézi szabályzás target hőfokkal, akkor tedd a sebességet a legalacsonyabb értékre, a hőfokot meg kb. 60-65 fokra. Ekkor onnantól kezdi emelni a fordulatot. Nem tudom fejből az Artcticnak mennyi a legalacsonyabb ventifordulata. Lehet, hogy 1000 körül.edit: látom ez egy z77 pro3? Ott van kézi+target hőfok és az a megoldás. Érték 1-re, hőfok 65-re és kész. Asrockék ventiszabályzása egy szar, mit szépítsük
-
naksys
senior tag
válasz
SkyTrancer #6195 üzenetére
Mindenképp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest