- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qad
senior tag
Kb fél év fejeztem be a majomkodást az olyan szervereken ami valaki fantazmagóriája. A laggolást akkor úsztad meg ha egyedül játszottál, amúgy mindegyik lagol főleg a Nitrados szerverek, mert ezek a legolcsóbbak és mindenki itt vesz szerver slotot. Amúgy nem kell 642000 órát farmolnod..... Ki mondott ilyet? Event event hátán és a legkisebb szózó is 2x alapból. Most már hetek óta 3x-os a rating mindenre, kb 2 hét alatt lvl 100 és már mehetsz is a bossokra. Ezek szerint te nagyon jól tudod.... Ennyi erővel javasolnám a single player részt és az add itemeket meg a force tame parancsokat. Majd ha kiélvezted magad és maradandót is létrehoznál akkor várunk a hivatalos szervereken. Nálam a pve rész játszik.
-
qad
senior tag
Kinek a pap, kinek a papné. Abszolute nem biztos hogy olyan modok vannak a szerverre feltelepítve amik tetszenek, a modok ha nincsenek rendesen frissítve akkor nem enged fellépni a szerverre, a modok összeakadhatnak és hibaüzenettel a legrosszabbkor fog kidobni a játékból. Na és végül de nem utolsó sorban, nem biztos hogy a te szájad íze szerint lesz a szerver konfigurálva, ráadásul bármikor törölheti a tulajdonos, mert megunja. annyi magyar szerver volt mint égen a csillag, de egyszerre kb 4-5 nagyobb van. Ja és a minden szerver laggol, csak legyen legalább 2-3 játékos rajta aki bázist épít.
-
qad
senior tag
Nálam csak a pve játszik. Most a valguero pályán játszok, ahol 103-as vagyok. Most kezdtem el ütni a bossokat, és futószalagon gyártom a boss ölő t-rexeket. Még 3 hét event és remélem annyira ki tudom nemesíteni őket hogy az alpha bossok is üthetőek lesznek, mert pillanatnyilag csak a gamma bossokat csapkodom igaz őket már áldozat nélkül kiütöm.
-
qad
senior tag
Hát igen, és akkor még csak azért nem raidelt le az alpha tribe, mert még nem jött el a sziget wipe ideje. Ha eljön akkor minden bázist elpusztítanak(kivéve a sajátjukat), mert megtehetik hogy istent játszanak. Ezzel biztosítják az összes nyersanyag/sziget feletti uralmukat.
-
Heller2
aktív tag
Hirtelen keresni kellett az emlékeim között, a Hamachi-t illetőleg.
Szerintem nem fogja beengedni, kell, hogy a Steam-es hivatalos szerverre csatlakozzatok, vagy a Ark-ot futtató bérelt szerverre "beengeded".
De megpróbálhatod, kiváncsí vagyok, hogy sikerül e, majd írd meg azért..
Public tögk lagggggos, tele van oszlopokkal, nem férsz oda a portalokhoz, mindenki ott tárolja a bolhás seregét.
Bérelt szerveren meg magad ura vagy , korlátok nélkül, 3000ért havonta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- FOTÓS beárazás
- Hardverkemping június végén
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest