-
Mobilarena
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qad
senior tag
Ne emészd magad, ilyen szempontból a játék egy retek. Nem csak ezzel cumiztat, hanem pl. a nyergekkel. A nyergeket az elején a tárkádban lévő alapanyagból a táskádban gyártod. Utána átvált és lesznek nyergek amit az asztalban kell legyártanod(már nem emlékezek pontosan de lehet olyan is amit a faricatorban kell gyártani) és ha nem figyeled amikor rákattintasz a kitanuláskor akkor elmebeteg módon keresed a már igencsak sok recept között. Tetemes időt elbacva, vad káromkodások közepette kell rájönnöm, hogy megint bedőltem a gyík játéknak és elfelejtettem hogy a keresett nyerget azért nem találom a táskában, mert nem is ott kell majd legyártanom. Ezt minden új karakter indításnál zsinórban becumizom.
(#202) DiamondBack
Kereslek majd steamen, én sem vagyok már fiatal. Akár szervert is bérelhetek és van ingyen discordom is akit érdekel. Steam id: qad222 -
qad
senior tag
Igen, biztosan rosszul osztottad a pontokat, mert minimum 250 kellene legyen a hp-d ha maximum armorral mászkálsz. Ha nincs meg a legdurvább pánélod és az nincs maximumra húzva akkor mégtöbb hp-d kellen hogy legyen. Minde tonic vagy valami ilyesmi a neve a löttynek amit ha kikeversz és megiszol akkor újra teheted a talent pontjaidat. Ez lehet egyébként szerver függő is, lehet hogy ott nincs engedélyezve a retalentolás. Generátort valószínűleg a fabricatorban tudsz építeni, ha oda teszed be az alapanyagokat. A fabricator meg üzemanyaggal megy és be kell kapcsolni előtte.
-
qad
senior tag
Most per pill nem tudom mi a helyezet a maximális szinttel, de régebben az úgy volt, hogy a szigeten és az ingyenes helyeken lvl 100 környéke a maximum. Ahhoz, hogy te a lvl 130-at elérd(ha jól emlékezek akkor ez a maximum) ahhoz valamelyik kiegészítőt is meg kell venned. Ha minden igaz az Abberationt. Amúgy valamilyen konzol paranccsal tudsz trükközni, hogy lvl 130 legyél, már ha az a lényeg hogy az achievement becsattanjon. Amúgy egy bizonyos szint után olyan lassan fejlődsz hogy fel sem tűnik. Ahhoz hogy szintet lépj bossokat kell ölnöd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest