- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
zapikanka #9295 üzenetére
Passz, Tényleg ezer féle van.
Arduino starter kit a kulcsszó.
Én olyat vennék amiben adnak egy Arduino Uno-t vezérlőnek, hisz erre épül a tutorial-ok kb 95%-a. A körítés meg kb mindegy, amelyik szimpatikusabb. Ha tudod mivel szeretnél foglalkozni (lcd kijelző, érzékelők, motorok, toronyóra aranylánccal, stb.), akkor olyan készletet keress amiben ez benne van!Dupont jumper vezetékek is kelleni fognak (apa-apa, apa-anya), nem baj ha adnak hozzá. Jah meg alapvető elektronikai alkatrészek legyenek benne, mint ellenállások, diódák, gombok, kondenzátorok, stb.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
zapikanka #9292 üzenetére
Az első az eredeti. A második nem tudom micsoda, ilyen összeállításban még nem láttam. Lehet kapott egy frissítést a csomag.
Akkor tudom ajánlani ezeket, ha semmit nem értesz az elektronikához. Ha tudod mi az az áramkör, soros/párhuzamos kapcsolás, tudod mi az az Ohm törvény és ismered Kirchhoff tételeit, akkor nem vennék eredeti kezdő csomagot. (Persze lehet támogatni az alapítványt.)
E helyett inkább Ebay-ről lőnék egy készletet töredék áron.
Neten meg van kismillió tutorial.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest