- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
hmm az nem biztps h jó lesz, mert a bootloadernek erről fogalma sincs....
És szeretne egy csomó mindent kitolni a UART on.....
Elvileg a GPIO2 csak HIGH lehet BOOTkor. SPI indításkor v a UART letöltéskor is. Ha a GPIO15 fent van akkor elméletileg nem nézi, hogy hol van, mert akkor SD kártyáról szeretne bootolni.
Ezt a lábat se használnám biztosan semmire sem.Ha jól emlékszem akkor a GPIO 0,2 lehet I2C re használni,
GPIO 4,5 12,13,14 szinte akármire és nincs több használható GPIO láb.Max mások megmondják h tévedtem.GPIO16 inkább a deepSleepre használandó, de én soha sem használtam még semmire sem.
Ha ennél több láb kell akkor GPIO extende IC kell. vagy másik uController --> ESP32
-
helltp
aktív tag
-
helltp
aktív tag
Megoldódott. A hivatalos arduino oldaon lévő leírás nem jó. Azt a felállást kell használni a programozáshoz is, mint a bootloader égetéshez, és úgy már menni fog. (Legalábbis nekem Arduino IDE 1.6.3 alól az 'upload using programer'-rel ment. Tools/Programerben az Arduino as ISP volt beállítva.) Itt egy pontosabb leírás, amit ebből a hozzászólásból szedtem. Elég az első 3 pontot megcsinálni, és utána megy az IDE ből is, nem kell command line se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged