- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
hmm az nem biztps h jó lesz, mert a bootloadernek erről fogalma sincs....
És szeretne egy csomó mindent kitolni a UART on.....
Elvileg a GPIO2 csak HIGH lehet BOOTkor. SPI indításkor v a UART letöltéskor is. Ha a GPIO15 fent van akkor elméletileg nem nézi, hogy hol van, mert akkor SD kártyáról szeretne bootolni.
Ezt a lábat se használnám biztosan semmire sem.Ha jól emlékszem akkor a GPIO 0,2 lehet I2C re használni,
GPIO 4,5 12,13,14 szinte akármire és nincs több használható GPIO láb.Max mások megmondják h tévedtem.GPIO16 inkább a deepSleepre használandó, de én soha sem használtam még semmire sem.
Ha ennél több láb kell akkor GPIO extende IC kell. vagy másik uController --> ESP32
-
helltp
aktív tag
-
helltp
aktív tag
Megoldódott. A hivatalos arduino oldaon lévő leírás nem jó. Azt a felállást kell használni a programozáshoz is, mint a bootloader égetéshez, és úgy már menni fog. (Legalábbis nekem Arduino IDE 1.6.3 alól az 'upload using programer'-rel ment. Tools/Programerben az Arduino as ISP volt beállítva.) Itt egy pontosabb leírás, amit ebből a hozzászólásból szedtem. Elég az első 3 pontot megcsinálni, és utána megy az IDE ből is, nem kell command line se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest