- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Tankblock #8959 üzenetére
Lehet majd erre is sort kerítek, szerencsére jelenleg nem kell még ennyire elmélyednem.
Sikerült socket szerverrel megcsinálni, hogy routeren keresztül küld egymásnak a két ESP32 egy egyszerű "hello word" stringet.
Az a gond, hogy egyszerre ha bedugom a 2 ESP32-es dev board-ot akkor hiába külön USB porton van, még se ismeri be két külön COM portnak. Régebben TI mikrovezérlőknél nem volt ilyen gondom ott ment 2 panel is külön USB portról. ESP32 dev board (DOIT board ha minden igaz) esetén nem lehet megoldani? Elég rossz így egyesével mindig lehúzni cserélni cilust játszanom.Még egy kérdés, hogy ESP32-nek fix IP címet lehet adni úgy is, hogy a router gateway, subnet dolgait nem keverem bele, ne kérje? Amit találtam kódot, ott a router paraméterekkel együtt állította be a szerver ESP32 fix IP címét. Másik megoldás, hogy megnéztem serial monitoron az IP címét a szervernek, és manuálisan ezt megadtam a kliensnek. Azt nem tudom viszont, hogy idővel ez az IP vajon változhat-e, azt sejtem igen, attól függően a router milyen IP-t oszt ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged