- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
https://github.com/rpolitex/ArduinoNvs
Az állomás, és a szerver mód mehet egyszerre a megnyitásnál. Az egyik bit az állomás, a másik a szerver.
-
Én használom, szerintem elég klassz. EEPROM-ban tárolja a konfigurációt.
Korábban úgy oldottam meg hogy (VIGYÁZAT komoly túlbonyolított agyf*sz következik):
- Beégettem kódba egy fallback SSID/pw párost
- EEPROM-ból kiolvastam egy megadott helyről egy másik SSID/pw párost
- Ha az EEPROM-ból olvasott AP-ra fel tudtam csatlakozni, akkor ment minden üzemszerűen
- Ha az EEPROM-ból olvasott AP nem létezett, vagy nem tudtam csatlakozni, akkor a fallback-et próbáltam
- Ha a fallback sikerült, akkor egy szerverről lekértem, az ajánlott SSID/pw párost. (Itt be lehet tenni tetszőleges visszafejthető titkosítást, akár már a szerver eléréséhez, akár a kommunkált adatokba is)
- Ha az ajánlott SSID egyezett a jelenleg EEPROM-ban lévővel (amihez ugye nem tudtunk csatlakozni) akkor fentmaradt az ESP a fallback hálózaton, és indulhat az üzemszerű működés
- Ha az ajánlott SSID változott, akkor frissítettem az EEPROM-ot és reboot.Így ha valahova vittem egy ilyen eszközt, akkor a szerveren letároltuk a hozzá tartozó logint, és mobilról hotspottal megadtam neki a fallback hálót amíg inicializált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest