Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Nem tudom miért alakult így, de az a hobbim, hogy megpróbálok a lehető legminimálisabb hardverből a lehető legtöbb funkciót kihozni, avagy hogyan lehet egy feladatot megoldani egy olyan hardverrel, ami teljesen alkalmatlan az adott feladatra.

Például hogyan lehet 4 pin-re 9 különböző funkciót tenni port extender nélkül...

Vagy amikor attiny85 helyett attiny12-t küldtek Kínából, amit kizárólag assembly-ban lehet programozni, és voltam olyan fakír, hogy megtanultam, hogy ne kelljen kidobni (10 darab jött belőle), úgy csináltam belőle töltöttségjelzőt li-ion akkumulátorhoz, hogy nincs rajta analóg bemenet.
Nem tudom amúgy minek kínlódsz azzal a trafóval, használj 5V/12V dugasztápot, mint mindenki más.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold