Hirdetés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ok, matekból sosem voltam 4-esnél jobb
de régebben sokat szórakoztam mpu-val (csináltam is egy légegeret, bár abban 9axis gyro van, még egy egyensúlyozó robotot is elkezdtem, ami kifejezetten a fenti számítást használja a pozíciója meghatározásához, innen a tapasztalat), és nálam a nyers adatokkal működött, amit írtam.
Vagy nem néztem elég alaposan, vagy rosszul emlékszem, vagy a lib, amivel csináltam, eleve már nem a nyers adatot adta vissza... De nálam 2 tengely összege mindig 1 (9.81) volt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
de régebben sokat szórakoztam mpu-val (csináltam is egy légegeret, bár abban 9axis gyro van, még egy egyensúlyozó robotot is elkezdtem, ami kifejezetten a fenti számítást használja a pozíciója meghatározásához, innen a tapasztalat), és nálam a nyers adatokkal működött, amit írtam.
Vagy nem néztem elég alaposan, vagy rosszul emlékszem, vagy a lib, amivel csináltam, eleve már nem a nyers adatot adta vissza... De nálam 2 tengely összege mindig 1 (9.81) volt. 
ekkold