- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
repvez #13236 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy annyira nem vagy jártas sem a programozásban, sem az elektronikában, hogy nem tudod felmérni, hogy azzal a módszerrel, amivel szeretnéd, nem fogod tudni ezeket megtanulni. Ez egyszerűen nem így működik. De igazad van, nem volt jó példa.
A programozás részét akár le is tudhatnád egy Blockly/Scratch/MIT App inventor (Android) típusú grafikus (kockatologatós) programozó környezetben, ott van ez, hogy egymásba kell tolni a kockákat, némi angol tudás mellett egyszerűen lehet benne működő programokat készíteni. Biztos, hogy mérnök tervezte ezeket, mert nem az én gondolkodásomnak való, talán Neked pont ezért lesz szimpatikus.
Az elektronika résznél elég jól el lehet igazodni a breakout board-okon, mert a pin-ek fölött mindig felirat mutatja, hogy VCC, GND, MOSI, MISO, CLK, DIN stb, igazából ezt sem lehet elrontani, ha az ember történetesen nem diszlexiás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elfelejtettem a film címét
- Netflix
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged