- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- LTE frekvenciák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Na emberek, örülök, hogy értem fáradtok, de nekem ez a szaturációs feszültség, meg ilyenek elég kínaiak.
Én amondó vagyok, hogy (gondolom már otthon vannak a led-ek, legalábbis remélem, hogy megjöttek) hétvégén összeállítom úgy, ahogy eredetileg kinézett volna zka67 szerint, és kiderül, hogy mi a helyzet. Vagy tönkre is tehetek így valamit? Azt mondjátok, hogy sokkal kevesebb áram folyik elvileg majd a led-eken, tehát igazából tönkre nem tudnék tenni túl sok mindent kevesebb árammal, nem?
Összeállítva meg majd amit kell, azt kimérem, hogy hol mekkora áram folyik, mekkora feszültség esik, és majd arra mondtok valamit, hogy mit kéne változtatni, szerintem így a legegyszerűbb.(#986) gyapo11: hát igen, az még nekem is megvan, hogy a 3mA ledenként, az nem valami sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest