Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Ez jó volt.
Ilyet rendeltem, itt néztem, hogy 24mA-t írnak, meg Google-be beírva, hogy "5mm led current", szinte mindenhol 20mA-t olvastam, de akkor az valami más lesz.
Amúgy nem annyira vagyok otthon tranzisztorokban sem (1x használtam, de már láttam többet is
bázis, kollektor, emitter, ez megvan), ellenállásokat már használtam. 
Mik azok az OC-k?Amúgy így 1:45-kor nem annyira értem a kapcsolást, bocs, hogy láma vagyok.

Nagyjából így nézne ki egy részlete a mátrixnak, legalábbis így gondoltam a párhuzamosan kötéseket (amit annyira nem értek, hogy miért nem lehet, elég sokszor használtam ledeket párhuzamosan kötve, és nem szokott gond lenni, meg nem értem, hogy akkor máshogy hogy tudnám összekötni őket, sorosan nem jó.
)Ha nem így párhuzamosan, akkor hogy? Illetve be tudnád rajzolni (ha nem nagy munka/kérés) az ellenállásokat és tranzisztorokat?
Mert már lassan 2-kor tényleg nem fog az agyam, bár szerintem du. sem érteném. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
bázis, kollektor, emitter, ez megvan), ellenállásokat már használtam. 

Mert már lassan 2-kor tényleg nem fog az agyam, bár szerintem du. sem érteném. 
ekkold