Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
Gergosz2
üzenetére
Köszönöm a tippet!
Sajnos szerintem olyasmivel próbáltam már és nem lehetett elég érzékenyre állítani.
Ilyen modult használtam. Lehet, hogy van modul és modul között különbség azt nem tudom, de kinézetre ilyen volt egy az egyben.
A mobilteló vakuja már elég fényt szolgáltatott neki, de a kis vörös led a plexi mögött a villanyórán nem okozott semmi változást benne.
A TSL tuti kimutatná, odaszigszalagoznám vagy hasonló minőségi fényárnyékolást végeznék. Csak valami egyedi mókoló kód kell majd oda. A digital-out eszközök jóval egyszerűbbek lennének itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Viccrovat
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold