Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
Teasüti #7069 üzenetére
Hello,
Én élvezem, hogy végre eclipse alatt tudok fordítani, és nem az Arduino IDE-be vagyok korlátozva. C nyelvet sem mostanság használtam, és van lehetőség C++ is.
Nem vagyunk egyformák, nekem a Win10 egy csalódás, és kacsingatok az új Ubuntu 17.10 után.
A dokumentáció hiányosságai okoznak fejfájást. Nem minden működik a leírtak szerint az ESP-IDF ben. Van még rajta mit csiszolni.
Az interrupt kezelést kellene megtanulnom, pont ez az ami idegesít, mert a leírtakból pont nem lehet megcsinálni amit szerettem volna --> ledc fade végén interruptban visszafele fadelni szeretném A technikai sheet szerint az összes channel tud a végén interruptot. A HW képességei lenyűgözőek. A tudásom meg igen kevés.
Feltűnö h az Arduino ideben írt villogtatás 65% lassabb --> túl nagy az overhead.
ESP-IDF ben ezek mennek eddig :
RTOS Task kezelés, Queue, Semaphore/Mutex - > binary semaphoret értem , de nem használtam
i2c scannert sikerül már írnom.
Led villogtatás is megy.
MQTT-re üzenet küldés. igaz ez kész library-t használva.
Most küzdök a ledc -vel.Lehet kellene egy ESP32 ESP-IDF topic, hogy ezt ne offoljuk szét.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG B550 TOMAHAWK - Doboz - Garancia
- Simlab gt1+Sparco grid-q+Fanatec gt dd pro szimulátor szett
- Egyben 30k! Videókártyák, ram-ok, cpu-k, gépházak, alaplapok stbstb
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest