Hirdetés
- iPhone topik
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ez jól hangzik köszi!
Viszont gondolkodtam és lehet igazatok lesz. Egyben kell az egész kódot megírni, feltölteni.
Ahogy nézem 10 amperes relé is van, arduino vezérléssel. Tehát egyben menni fog a program.Van még vagy egy tucat proléma amit addig meg kell oldani. Kérdezhetem itt, vagy hagyjalak titeket a hülyeségemmel?

Pl:
- 1 6600-as vezérlőre lehet -e egyszerre 2 motort kötni? Árammal fogja -e bírni? Mert ahogy elképzeltem a 2 motornak szinkronban kellene ugyan azt csinálni.
Vagy iknább sínt tegyek a második helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED monitor topic
- Hálózati / IP kamera
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Macbook Air 2018 i5/8gb ram/128Gb
- Eladó Clevo 870 DM/-G
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS Core i5 1345U VPro 16GB RAM 256GB NVME, Magyar Bill, Dell Gar.
- Asztali PC - Gigabyte Z170M - i7-6700K - 32 GB DDR4 - RX550 Pulse 2 GB - 240 GB M2 SSD - fullconfig
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold