Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok! Új vagyok még a témában. nagoyn sokat olvastam, meg tanultam az elmúlt pár éjszaka. De 1-2 dolog csak nem bír a kőkorszaki fejembe beleférni:
Oké van egy program, ami a kommunikációs felület. Megírom benne a kódot. Vagy kölcsön veszem.

Lefordítom. A lefordított program hová kerül? Linux alatt mondjuk. Lesz egy xy bináris?Következő: a program felölti a kódot és futtatja. Ezt a programon kívül meg lehetcsinálni? Mondjuk linux terminálból valahogy felölteni?
Mert ami projekten dologzok, úgy tudnám megoldani, hogy shell szkript küldi a kódot és futtatja is.
Meeert: csak shellben tudok némi programozást kipréselni magamból. A kódot meg innen-onnan szedegetném. Még jó, hogy frí .

Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Projektor topic
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Intel Core i7-10700 csere Intel Core i7-10700k - ra +KP
- Iphone 16 Pro Max 256GB Black Titanium
- Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition Xbox PC force feedbak 3,9Nm garancia
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold