-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
Srácok, az létezik USB3-on bár sketchet tudok feltölteni nanókra (klónok, CH340), ámde soros monitoron már nem látom őket? Csak mert 1 óra szenvedés után próbaképp megnéztem, hogy mi újság, ha az USB2.0 portra dugom a kicsikét. Meglepetés: működik, látom a soros monitoron át ésaatöbbi. De nekem ez egy kicsit furcsa működés lenne. Ötlet? Nekem a driver gyanús, ezért kérdezem, hogy valaki Win10/USB3.0 és klónok esetén mit tapasztal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest