- Apple iPhone 17 - alap
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Végre kezdenek megérkezni az alkatrészek az arduino smart car-hoz, tegnap egész nap játszottam vele és sikerült is minden, amit akartam, egy bajom van: egy ilyen motor driverre kötöttem két DC motort, és nem egyforma sebességgel megy a két oldal. Először azt hittem, hogy a motorok nem egyformák, de megcseréltem a vezetékezést, és kiderült, hogy a driveren a két oldal nem egyforma. Mivel kettőt vettem belőle, kipróbáltam, hogy a másik is féloldalas-e, és sajnos igen. Később komolyabb driverre fogom kötni a motorokat, de jó lenne valahogy megoldani addig is, mert nyúz a gyerek.
És gondolom, hogy azzal sem vehetem biztosra, hogy egyforma lesz a két oldal. Szóval úgy néz ki, feedback nélkül nehéz kontrollálni a kerekek mozgását.
Tud vki olcsón infrakapus sebességmérőt? Mert elég borsos áron találtam csak. Esetleg vmi jól bevált szoftveres trükk?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest