Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Milyen okostelefont vegyek?
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250
üzenetére
Sziasztok!
Ha nem az eredeti AtMega xxx proci van rajta, hogy lehet kompatibilis az UNO-val?
Mostanában kezdtem keresgélni, de ennyire olcsó lapot nem láttam sehol, erre meg először az ára miatt azt hittem, hogy csak egy hat.
A gyerekemnek akarok összerakni vmi robotféleséget, hogy beoltsam egy kis programozással, talán legolcsóbban arduinoval tudnám összehozni. Gondolkodtam még a bbc micro:bit lapon, mert ahhoz van jó kis grafikus programozó felület, kisgyerekeknek való, de talán a scratch4arduino is jó lesz valamire, és mégis nagyobb közösség áll mögötte.
Úgy kb 4 motort szeretnék vele meghajtani, láttam ilyen h-hidakat linkelve pár hsz-el ezelőtt, abból lehet egyszerre 2-t is rákötni? A szervókhoz ugye nem kell meghajtó elektronika, csak táp, és lehet direktbe kötni a pwm kimenetre?
És kellene vmi vezeték nélküli kapcsolat, BT vagy wifi, hogy lehessen távirányítani a cuccot, tudtok ilyesmit ajánlani?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold