-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
Valahogy úgy, ugye ez egy "mindenre is jó" távirányító amivel kisautót, repülőt mijaf@szt és akár hajót is tudsz távirányítani. De gondolom, hogy ezek nem egyszerre hanem firmware csere után tudják a saját cuccukat.
A leírás megértése után (leteszi a hajót a vízre -- majd elindítja balra és jobbra - tehát pozicionál ezt a koordináta pontot megjegyezteti mint kiindulási pont) úgy gondoltam, hogy ehhez a fenti video adja az alap igazságot. Mondjuk a video URL-jében levő WEB oldalon azt nem találtam meg, hogy a firmware-t hogy cseréled, és honnan töltöd le. De támpont volt, hogy megértettem a vezérlő kvázi programozását az RC távirányítós kishajó koordinátáihoz. A video bemutatja ugyanazt a folyamatot amit Gerliger is megpróbált leírni.De a legnagyobb baj, hogy hiányzik a legfontosabb, hogy a másik horgászt megkérdezze, hogy az övé hogy néz ki, fotók a hajóról a távirányítóról, főleg a kijelzőről bekapcsoláskor és utána, verziószám a távirányító vezérlő programról satöbbi, hol vette, vagy ki rakta össze... valami amiből tényleg megvan a háttér infó. A kishajó hogy néz ki, mert a videó alapján amit linektem ott van egy kinyitható alja a hajónak, tehát ha neki nem ilyen van hanem más hajója aminek ki sem nyitható az alja, akkor azzal nem is biztos hogy értemes szórakozni. Szóval addig ez a dolog felejtős ha nincs meg hozzá több infó. Az sem tudjuk, hogy az ő távirányítója ugyanazt a képet adja-e mint a másik horgászé. Tehát már ez is egy buktató.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest