Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerlinger
friss újonc
Nem lenne egy rossz megoldás de tőbb tora szeretnék menni horgászni és ezért lenne jó. Nics térkép benne csak kordináta alapján menne,ez az elképzelés,de kinlodom mert még az atmega2560pro ra rásem tudom tőlteni a dolgokat valamiért nem engedi ,találtam a git hubon dolgokat de arduinoval nem engedi feltőlteni nemtudom mért amit össze raktam ,egy atmega2560pro kártya egy neo6 gps kártya egy panelra van hozzá 4 kábel egy hármas csokival és egy egyes csokival ami rámegy a hajoban lévő adonak az ibiszára , ez mikor ősszerakom mükődik világit a mega zőlden és a neo6 kétmásodperc elteltével kéken villog tehát megy csak szoftver gondjaim vannak szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold