- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerlinger
friss újonc
Nem lenne egy rossz megoldás de tőbb tora szeretnék menni horgászni és ezért lenne jó. Nics térkép benne csak kordináta alapján menne,ez az elképzelés,de kinlodom mert még az atmega2560pro ra rásem tudom tőlteni a dolgokat valamiért nem engedi ,találtam a git hubon dolgokat de arduinoval nem engedi feltőlteni nemtudom mért amit össze raktam ,egy atmega2560pro kártya egy neo6 gps kártya egy panelra van hozzá 4 kábel egy hármas csokival és egy egyes csokival ami rámegy a hajoban lévő adonak az ibiszára , ez mikor ősszerakom mükődik világit a mega zőlden és a neo6 kétmásodperc elteltével kéken villog tehát megy csak szoftver gondjaim vannak szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- OLED monitor topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Adobe Indesign
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest