- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ViZion #21296 üzenetére
Nagy király vagy mindenre gondoltam csak erre nem, pedig már vagy 3-at elforrasztottam.
Kikerestem a gyárit ami jött hozzá azzal jó. Érdekes.
razorbenke92 BP de ez a legkevesebb max tekergek egyet. Első körben most úgy fest a dolog sikerült de holnap kiderül ha összerakom a modellt. Ha így is megmakkan akkor keresnélek és hatalmas köszi.
ESP8266 SDFat Example V2 lefutott szépen és rajta is van a teszt.txt a kártyán szóval szerintem jó vagyok. Ma vagy holnap beintegrálom a szögmérésbe aztán kiderül, de innentől nem hinném, hogy lehetne vele gáz.----
Jó lenne végre úgy foglalkozni ezekkel, hogy nem a szakdogán ketcselek hanem mehetne szépen nyugiban a saját elektromos redőny projektem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest