- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urna
tag
válasz
razorbenke92 #21222 üzenetére
Szia!
Igazából a projekt teljes egésze kicsit nagyobb büdzsével rendelkezik de erre a részre nyugodtan egy 5-7 ezret szánnék maximum (persze ha nem lehet ennyi, hanem 10 ,akkor nem ennyimert meg kell hogy oldjam).
Igazából nem replikálni szeretném, a lényeg hogy a 27 pin-es kimenetből legyen valahogy bemenete a pi-nek. Ahogy túrtam a netet, ez volt egy nagyon szofiszikált és szalonkész megoldás rá. A megvalósítás meg amiatt volt kényelmesebb mert nem hiszem hogy ilyen méretben pcb nélkül meg tudom oldani ( a méret limitációk oka hogy be is kell férjen minden az eredeti laptop házba). Egyáltalán nem vonakodok attól hogy máskép legyen megoldva de pl sose használtam shift regisztereket, míg mondjuk ha csak a kódot kéne át/meg- írni az már kényemesebb lenne, de tök nyitott vagyok hogy megtanuljam ha arra kerül sor.
Viszont az oldal amit küldtél tényleg jól mutatja hogy kb ilyen az én leütéseim ideje is szóval ez így kiindulásnak jó.
A kérdéses hogy ha nem az eredeti megvalósítást használom akkor merre / mit olvasgassak előtte illetve hogy fogok tudni elhelyezni mindent, akár valami proto-boardon akár máshogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged