Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoVee84
senior tag
Elvileg kész van, csak 5 nap alatt lezabálja a 18650-es aksit
4 családos társasházban lakunk, ahol minden héten másik család a "hetes" (kuka kirakás, lépcsőház felmosás, stb).
Csináltattam képkeretet, belekerül a Lilygo 18650-es akkuval, minden héten másik család neve jelenik meg, kiírja az akkufeszt, meg hogy mikor kell kirakni a szelektívet.A lilygo honalpján ezt írja azt írja, hogy Support PCF8563 RTC, ebből én valamiért nem arra gondoltam, hogy tudja az időkezelést.
Ha gondolod, akkor este szívesen átküldöm a kódot, de nyilván senkitől nem várom/várhatom el, hogy megcsinálja helyettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen videókártyát?
- Cyberpunk 2077
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Update 09.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest