- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoVee84
senior tag
Elvileg kész van, csak 5 nap alatt lezabálja a 18650-es aksit
4 családos társasházban lakunk, ahol minden héten másik család a "hetes" (kuka kirakás, lépcsőház felmosás, stb).
Csináltattam képkeretet, belekerül a Lilygo 18650-es akkuval, minden héten másik család neve jelenik meg, kiírja az akkufeszt, meg hogy mikor kell kirakni a szelektívet.A lilygo honalpján ezt írja azt írja, hogy Support PCF8563 RTC, ebből én valamiért nem arra gondoltam, hogy tudja az időkezelést.
Ha gondolod, akkor este szívesen átküldöm a kódot, de nyilván senkitől nem várom/várhatom el, hogy megcsinálja helyettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest