- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Megjelent az Infinix Note 50x 5G
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Sziasztok szakik!
Régebben olvastam ezt az írást és szeretném kipróbálni! Az egyetlen bajom az, hogy az egyik szenzor nem stimmel az eredeti összeállítással! Minden másom megvan hozzá...
BMP085 helyett BMP180 van Nekem! Mennyire "rugalmas" a kód, ha éppen nem azt a szenzort építem be, ami eredetileg ott szerepel? Az adatlapjuk szerint ekvivalensek. Működhet?
A másik kérdésem: " a logoláshoz egy SD modul, kártyával. " Az óramodulban elvileg van eeprom, oda nem lehet LOG-olni óránként az adatokat? A következő rendelésemhez tudnátok ajánlani egy egyszerű SD-modult, ami ide megfelelő? (Van valami kapacitáskorlát a használni kívánt SD-kártyához? Max. méret?)
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest