- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Sziasztok szakik!
Régebben olvastam ezt az írást és szeretném kipróbálni! Az egyetlen bajom az, hogy az egyik szenzor nem stimmel az eredeti összeállítással! Minden másom megvan hozzá...
BMP085 helyett BMP180 van Nekem! Mennyire "rugalmas" a kód, ha éppen nem azt a szenzort építem be, ami eredetileg ott szerepel? Az adatlapjuk szerint ekvivalensek. Működhet?
A másik kérdésem: " a logoláshoz egy SD modul, kártyával. " Az óramodulban elvileg van eeprom, oda nem lehet LOG-olni óránként az adatokat? A következő rendelésemhez tudnátok ajánlani egy egyszerű SD-modult, ami ide megfelelő? (Van valami kapacitáskorlát a használni kívánt SD-kártyához? Max. méret?)
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged