Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

Sziasztok! Doboz dologhoz:
    - szike/sniccer/tapétavágó: nem mindennél használható, és nekem már tört el szike, aminek a maradéka beleállt a karomba...
    - Dremel: ez fain, de szintén műanyagtól függ, mert van, amit nem vág, csak olvaszt, szétkeni... szép sarkot reszelni kell, ezzel macera
    - 3D nyomtatás: ezt nem használtam, van ismerős, de ha ők rajzolgatnak, akkor nem ócó.
    - lézervágás: ez szép, volt pár projectem (gravírozott plexi, belső konzolokhoz bármik), amihez a barátom vágott cuccokat. Viszont ahogy ő mondta, a lézert 5000 Ft alatt nem kapcsolja be, még nekem se... (ennél egy egész tábla műa. fér az asztalra)
    - vízvágás: erre alkalmatlan, legalábbis a korábbi munkahelyemen ami volt, az ilyen kicsi munkadarabokkal nem is foglalkoztunk. Egyszerűen az alap díj több lenne, mint egy gyári ablakos doboz. Ha jól emlékszem 3×6 m körüli asztal és 30k volt az, ha oda ráraktak valamit...
    - gravír lézer: ez lehet még jó, a gravírozós/bélyegző gumilap készítő cégeknél vannak kisebb lézerek (ilyesmi), aminek értelem szerűen a költsége is alacsonyabb. Sajnos nálunk már nincs a városban, szal. ez is rendelés, idő...

Házilag én a dremel+reszelő kombót használom, mérsékelten szép... :D

Új hozzászólás Aktív témák